PROJECTEN

WINTERWONDERLAND 2018, BRASSERIE SAILOR’S INN

Welkom in de Wondere Wereld van Winterwonderland.

Gedurende de periode november & december is Brasserie Sailor’s Inn helemaal omgetoverd tot een heus WinterWonderland. Dit jaar was de opening met een schaatsbaan op de Jachthaven!

Impressie WinterWonderland 2018

FL FESTIVAL, FOOD & LIFESTYLE FESTIVAL 2018

De derde editie alweer van het Food & Lifestyle Festival in Bruinisse. Mode, varen & eten, dat is waar het om draait. Dit jaar hebben we maar liefst 2000 bezoekers mogen ontvangen!  ( Het FL Festival is een event uit eigen initiatief van Fleur Producties )

Impressie FL Festival 2018

WINTERWONDERLAND 2017

De gedurende periode november en december hebben we Brasserie Sailor’s Inn omgetoverd tot een heus Winterwonderland. Hierbij heb ik diverse evenementen mogen organiseren, een Elsa-middag voor de kids, diners & vergaderingen voor bedrijven en een jubileum feest voor particulieren.

Sfeerimpressie Winterwonderland 2017

FL FESTIVAL, FOOD & LIFESTYLE FESTIVAL 2017

In september 2017 werd de tweede editie van het FL Festival georganiseerd op de Jachthaven te Bruinisse. Het Festival waar mode, eten en varen op een unieke manier samenkomen.  ( Het FL Festival is een event uit eigen initiatief van Fleur Producties )

Bekijk hier de aftermovie van het FL Festival 2017 & check hier de impressie!

EXCLUSIEF VERJAARDAGSFEEST OP DRIJVEND TERRAS

Ook van uw verjaardagfeest maakt Fleur Producties iets bijzonders. 16 augustus mochten we een gaaf feest organiseren met luxe happen & fine wines. In totaal 6 gangen met aansluitend een BBQ & a la minute gewokte mosselen bereid op het water.

Bekijk hier een impressie van Frank zijn exclusieve verjaardagsfeest.

FL FESTIVAL, FOOD & LIFESTYLE FESTIVAL 2016

Het Foodielicious Food & Lifestyle Festival is een event van Fleur Producties uit eigen initiatief. Bekijk hier de website van het FL Festival.

Bekijk hier een impressie van het festival.

BRUILOFTEN

Voor Brasserie Sailor’s Inn heeft Fleur Producties al meerdere bruiloften mogen organiseren.

Bekijk hier een impressie van verschillende bruiloften.